„Pavojai internete ir realiame gyvenime: kaip apsaugoti vaikus ir paauglius?“

Laba diena,

Paramos vaikams centras kviečia į paskaitą „Pavojai internete ir realiame gyvenime: kaip apsaugoti vaikus ir paauglius?“, kuri vyks lapkričio 17 d. 17.30-19.30 val. Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje (Gedimino pr. 51, Vilnius), Konferencijų salėje. Tiesioginės transliacijos ir įrašo nebus. 

Paskaitoje bus kalbama apie tai, kaip padėti vaikams tapti psichologiškai atsparesniais, atpažinti pavojus ir laiku kreiptis pagalbos. 

Sužinosite:

– kuo svarbus tėvų vaidmuo, stiprinant vaikų saugumą ir psichologinį atsparumą;

– kaip kalbėtis su skirtingo amžiaus vaikais ir paaugliais apie smurto pavojus ir saugumą realiame gyvenime bei internete;

– kokie ženklai rodo, kad vaikas ar paauglys galbūt patiria smurtą;

– kaip reaguoti sužinojus apie smurtą.

Skirta: tėvams ir visiems, bendraujantiems su skirtingo amžiaus vaikais ir paaugliais.  

Lektorė: Paramos vaikams centro programos „Vaikystė be smurto“ vadovė, psichologė Ieva Daniūnaitė, 15 metų dirbanti su smurtą patyrusiais vaikais ir jų artimaisiais, rengianti prevencines programas, vedanti mokymus tėvams bei specialistams. 

Dalyvavimas nemokamas.

Paskaita – projekto „Kompleksinių paslaugų šeimai teikimas Vilniaus mieste“ dalis, finansuojama Europos socialinio fondo lėšomis. 

Atvykstant būtina atsinešti UŽPILDYTĄ dalyvio apklausos anketą. Ją prašome parsisiųsti čia: http://www.pvc.lt/images/pdf/Dalyvio_anketa_2020.pdf 

Vietų skaičius ribotas. 

Būtina registracija čia: https://forms.gle/opyYBBpWbtWCAKjD6  

Kilus klausimams: erika@pvc.lt   —
Pagarbiai
Paramos vaikams centras
www.pvc.lt
facebook.com/PVC.lt/

Parašykite komentarą